Per 1 september nog meer Fietsenmakers aan huis

Per 1 september sla ik met Rovelo-bikes een duidelijke weg in; geen nieuwe of andere maar de focus komt te liggen op Reparatie , Onderhoud en verkoop van accessoires en onderdelen. Dit ga ik doen onder de naam Fietsenmakersaanhuis.nl.
Deels van de week zal ik met de bus op pad zijn en de rest van de week zal ik in de vaste werkplaats aan de Albert Hahnweg 1 te Lochem te vinden zijn. Op die momenten kunt u altijd uw reparatie brengen.
Waarom deze stap? Eerder dit jaar is de shop in Eefde dicht gegaan en dit brengt veel reparatie van de klanten uit die omgeving maar ook door samenwerking met mooie prettige opdrachtgevers. Maar vooral het gebruik van fietsenmakersaanhuis.nl om meer duidelijkheid te geven aan mijn klanten.
Eigenlijk verandert er voor u als klant niets. Ik blijf aan de Albert Hahnweg en blijf bereikbaar op 06-53108603 en zelfs na sluitingstijden via de Whatsapp bereikbaar.