Stadsfietsen

In de Achterhoek is het goed fietsen met een fietsen voorzien van 3 versnellingen.Afstanden van 30 a 40 kilometer zijn geen uitzondering.

Wil je langere afstanden fietsen? Dan adviseren we je een E-bike.De te huren stadsfiets kan afwijken van de afbeelding hiernaast. Herenfietsen hebben wij slechts zeer beperkt in de verhuur. Damesfietsen zijn er voldoende.

€ 9,50

Per dag / per fiets


E-bike

Onbezorgd fietsen met het gevoel van de wind in de rug. Dat is fietsen met een E-bike. Onze E-bikes zijn voorzien van de nieuwste Accu's. Actieradius tussen de 50 en 80 km.

U krijgt altijd een enkele tas mee waarin de lader zit. Uiteraard kunt u dan ook uw eigen picknick meenemen.

€ 22,50

Per dag / per fiets

Kinderfietsen

Lekker samen met je vriendjes door het bos crossen of gezellig met papa en mama een leuke fietstocht maken. Bij ons kun je stoere jongensfietsen en echte meisjesfietsen huren.
De te huren kinderfiets kan afwijken van de afbeelding hiernaast

€ 8,50

Per dag / per fiets


Mountainbike

Met hoge snelheden de omgeving verkennen. Fietsend door de natuur, de stad en het bos. Even je hoofd leegmaken en genieten van alles wat er om je heen gebeurt.De te huren mountainbike kan afwijken van de afbeelding hiernaast.

€ 18,50

Per dag / per fiets


Kinderzitje voorop

Onderaan in het reserveringsformulier kun je aangeven of je een kinderzitje wilt huren.

€ 3,00

Per dag / per fiets

Kinderzitje achterop

Onderaan in het reserveringsformulier kun je aangeven of je een kinderzitje wilt huren.

€ 3,00

Per dag / per fiets

Fietstas

Onderaan in het reserveringsformulier kun je aangeven of je een fietstas wilt huren.

€ 3,00

Per dag / per fiets

Tandem

Leuk voor teamuitjes, vrijgezelle feestjes, familiedag of gewoon lekker samen fietsen. Er is altijd een gelegenheid te bedenken om samen door de Achterhoek te fietsen en of te combineren met andere activiteiten.

€ 16,00

Per dag / per tandem

Aanhangfiets

Samen fietsen met je kind in de Achterhoek is erg leuk. Soms nog wel wat vermoeiend om alleen op kleine fiets te rijden maar dan is het een leuke optie om een aanhangfiets achter een "gewone" stadsfiets te koppelen. Deze aanhangfiets koppelen wij achter een stadsfiets uit onze eigen verhuur. Hierop is ook de prijs gebaseerd. Dus fiets + aanhangfiets.

€ 16,00

Per dag / per fiets+ aanhangfiets

Fietsen reserveren

1. Vul het formulier in

Vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in om uw  fiets(en) te reserveren.  Vergeet niet om aan te geven hoe lang je de fietsen wilt huren. Indien u binnen een paar uur een paar fietsen wil huren raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen.

2. Wij nemen contact met je op

Heb je alle gegevens correct ingevuld? Klik dan op de button 'verstuur formulier'. U ontvangt hiervan een kopie. Wij nemen vervolgens contact met u op middels een persoonlijke mail of telefoontje dan is uw reservering definitief !

3.Meer informatie nodig?

Bel :

0573 – 25 46 11 (Lochem)

06-531 08 603 binnen openingstijden altijd bereikbaar. Bij geen gehoor spreek de voice mail in of Whatsapp ons. 

Snel fietsen nodig dan is een beller sneller.